Kulje makujen maailmassa, jossa sitruunan raikkaus ja mascarponen pehmeys kohtaavat, niin kuin Verdin Otello -oopperan intohimo ja draama.
Sitruunan kirpeys muistuttaa mustasukkaisuuden polttavaa voimaa, kun taas mascarponen samettinen maku tuo lempeää tasapainoa. Yhdistelmä on yhtä vangitseva kuin oopperan sydämenlyönnit – täynnä syvyyttä, tunteita ja jännitystä. Gluteenittoman Otello leivoksen ovat luoneet oman leipomomme, HerkkuPekan, kondiittorimestarit ja se on täydellinen herkku kaikille, jotka kaipaavat makujen dramatiikkaa ja eleganssia!
Leivoksen pohjaan on käytetty Paunolan tilan kananmunia, ja leipomo suosii laajasti paikallisia raaka-aineita tuotteissaan.
Juomasuosituksena Otellon leivoksen seuralaiseksi pirtsakka Rigoletton malja.
Anna näiden makujen sointua ja vie itsesi oopperapäivänä makumatkalle, joka jää mieleen!
Otello leivos saatavilla 2025 Oopperakauden ajan 3.7.-3.8.2025 Kahvila HerkkuPekasta sekä Kahvila-Ravintola&Hotelli Saimasta.
_________________________________________________
Olemme osa Annoksia oopperasta -kattausta!
Savonlinnan oopperakesässä 2025 nautiskellaan paikallisten ravintoloiden ja kahviloiden erityisistä menuista, annoksista ja tuotteista, jotka ovat ammentaneet inspiraationsa oopperasta.