Kansan ääni -pikkelidrinkkiTertin kartano

Olemme osa Annoksia oopperoista -kattausta!

Savonlinnan oopperakesässä 2024 nautiskellaan paikallisten ravintoloiden ja kahviloiden erityisistä menuista, annoksista ja tuotteista, jotka ovat ammentaneet inspiraationsa oopperasta.

Katso kaikki menut, teema-annokset ja juomat »

_________________________________________________

KANSAN ÄÄNI -PIKKELIDRINKKI

Anna kirpsakan Kansan ääni -pikkelidrinkin yllättää! Tämä Nabucco-ooppesta inspiraationsa saanut drinkki on sekoitus Giniä ja Tertin herkkukellarin pikkelssejä.

Nabucco on Giuseppe Verdin ooppera, joka sai ensi-iltansa vuonna 1842 Milanon La Scalassa. Tämä ooppera toi Verdin uralle läpimurron. Ooppera sisältää voimakkaita teemoja, kuten uskonto, identiteetti ja vapauden kaipuu.

Erityisen tunnetuksi Nabuccon tekee ”Va, pensiero” -kuoro, jota kutsutaan myös ”Kansan ääneksi” tai ”Orjien kuoroksi”. Tässä vaikuttavassa kohtauksessa juutalaiset orjat laulavat kaipauksestaan kotimaahansa, ja kuoro on tullut symboloimaan Italian kansallista yhtenäisyyttä ja vapauden kaipuuta.

Hinta: 15 €

Kartanoravintola palvelee koko Oopperakesän yli 50 makuelämyksen kesäpöydän äärellä lounaalla ja illallisella. Kesäpuodit, puutarhakahvila, hotelli ja puutarha ovat avoinna joka päivä.

Muuta samalta ilmoittajalta