Laivayhtiö Otukka Oy, m/s Ieva ja m/s ElviiraSavonlinna-Risteilyt

Laivayhtiö Otukka Oy,  m/s Ieva ja m/s Elviira 6 Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Olemme saavutettavissa esteettömästi Olemme saavutettavissa esteettömästi 2 / 2
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 11 / 14
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 4 / 6

Sertifikaatit

  • VF_stf_logo

Elämyksellinen risteily on loistava tapa viettää yrityksen henkilökunta- tai asiakastilaisuutta. Tilausristeilyt soveltuvat hyvin myös perhejuhliin tai ystäväporukoiden kokoontumisiin.

Risteily oopperaan tai oopperan jälkeen on ainutlaatuinen kokemus jonka voi kokea vain Savonlinnassa. Tuomme tai noudamme seurueesi suoraan Olavinlinnan takalaiturilta.
Herkullinen ruoka on hyvin tärkeänä osana risteilyelämystä. Korkealaatuiset raaka-aineet, tuoreus ja paikallisuus ovat laivakeittiömme perusarvoja ja takaavat herkullisen makunautinnon. Meiltä löytyy erilaisia ruokalistoja moneen makuun. Tarjoamme useita buffet- vaihtoehtoja, menuja sekä pikkusuolaista ja cocktailpaloja. Lisäksi suunnittelemme mielellämme asiakkaan toiveiden mukaisen tarjoilun. Aluksella on a-oikeudet.

m/s ELVIIRA

m/s ELVIIRAlla on väljät sisä- ja kansitilat 115:sta matkustajalle. Aluksella on yhtenäinen tila ruokailuun ja kokouksiin 100:lle henkilölle. Alus on suunniteltu esteettömään liikkumiseen liikuntarajoitteisille. Alus on varustettu nykyaikaisella kokousvälineistöllä ja äänentoistolaitteistoilla. Alus on valmistunut vuonna 2007.
Pidämme myös huolta ympäristöstämme ja sinisestä Saimaasta omalta osaltamme, niinpä meillä harmaat jätevedetkin menevät laivan septitankkeihin.

m/s IEVA

m/s IEVAlla on reilut sisätilat 85:lle matkustajalle ja runsaasti katettua kansitilaa. Yhtenäistä tilaa esim. ruokailuun tai kokouksiin on 65:lle henkilölle. Alus on varustettu nykyaikaisella kokousvälineistollä ja äänentoistolaitteistolla. Alus on valmistunut vuonna 1991 ja saanut vuonna 1996 lisää pituutta 4 metriä.