Majoitu Puruveden rannallaMatkailutila Naaranlahti

Järviluonnon ympäröimä Matkailutila Naaranlahti tarjoaa hienot puitteet luonnonläheiselle lomalle Punkaharjulla. Meillä on hyvä harrastaa ja rentoutua, jo vuodesta 1964.

Majoitusvaihtoehdot

Rauhalliset B & B huoneet ja huoneistot sijaitsevat pihapiirissä, kauniissa maalaismaisemassa. Huonehintaan sisältyy aamiainen. Huoneissa on pienoiskeittiö sekä oma suihku/wc.

Pihamaisema huoneista on perinteinen maatilan peltoaukea Puruvedelle. Tilaa liikkua on reilusti ja hiekkarantamme on ihanteellinen uimiseen. Perinteisen puulämmitteisen saunan voi varata yksityiskäyttöön. Soutuveneet ja grillipaikka ovat vapaasti käytettävissä.

Vuokrattavat mökit sijaitsevat erillään Puruveden rannalla. Mökin ikkunasta avautuu hieno näkymä järvelle ja auringonlaskuun. Jokaiseen mökkiin kuuluu oma keittiö, wc/suihku ja makuuhuoneet sekä sauna. Mökeissä on omaa rauhaa ja grillipaikalla varustettu piha-alue. Rannassa on mökkiin kuuluva soutuvene, jolla pääset kätevästi narraamaan kaloja lähiluodolle.

Kaksi mökeistämme sijaitsee täysin omassa rauhassa, jossa sähkökään ei häiritse kesän viettoa. Näistä erämökeistä kannattaa kysyä lisätietoja suoraan Matkailutila Naaranlahdesta.

Haluatko avantoon? Kerro se meille etukäteen niin teemme avannon valmiiksi.

Varaa majoitus verkkokaupasta »

Harrastusmahdollisuudet

Naaranlahdessa voit harrastaa monipuolisesti: kalastus, ratsastus, pyöräily, eläinten rapsuttelu, rantalentopallo, valokuvaus, melonta ja veneily ovat kesäkauden suosituimpia harrastuksia. Vuokraamme polkupyöriä, kanootteja, kajakkeja, SUP-lautoja, kalastusvälineitä ja moottoriveneitä vieraidemme käyttöön. Puruveden kirkkaus houkuttelee vesille retkeilemään ja harrastamaan. Päivä lähisaarissa meloen, soudellen tai moottoriveneellä on kokeilemisen arvoinen asia. Samalla kannattaa pulahtaa uimaan avoveteen.

Talvella Puruvesi Polun 35 km:n pituinen latu kutsuu suksille ja jäällä on sään salliessa loistavat luistelumahdollisuudet. Moottorikelkkoja vuokraamme kalastamaan kiitäville ja suksia sekä luistimia löytyy lähiharrastamiseen. Meillä voit kokea rauhallisen rekiajelun suomenhevosella lumisessa metsässä.

Syksyllä tarjoamme myös elämyksellisiä tuulastusretkiä. Ikimuistoisen kalastuskokemuksen kruunaa lämpimät rantasaunan löylyt.

Tervetuloa nauttimaan järviluonnosta – luonnollisesti

____

Unohtumaton kevätloma Saimaalla!
Tutustu seudun monipuoliseen tarjontaan »

LISÄTIETOJA

Etäisyydet:
* Punkaharju 16 km
* Kesälahti 18 km
* Savonlinna 50 km
* Lusto 20 km
* Kesämaa 23 km

***Hyppää autoon tai junaan ja tule Savonlinnan seudulle. Me Saimaan Maaseutuhelmet -yritysverkoston kohteet olemme tavoitettavissa ympäri vuoden.***