Puruveden Lomahuvilat | Hirsihuvilat Saimaan rannallaPuruveden Lomahuvilat

”Vapaana käy linnun tavoin,
nauti vaikka paljain jaloin”

Puruveden Lomahuvilat Punkaharjulla tarjoaa ”herkkua silmille”, omarantaista ympärivuotista hirsihuvilamajoitusta Saimaan Puruvedellä erillisen rantasaunan ja kylpypaljun kera. Puruveden Lomahuvilat sijaitsee 50 km päässä Savonlinnasta ja vain 16 km Punkaharjun kylältä.

Huvilamme sopivat niin lapsiperheiden kuin pariskuntienkin käyttöön. Huviloiden maisemaikkunat ja terassit tarjoavat avoimet näkymät järvelle tuoden tunteen vapaudesta.

Punkaharjulta löytyy Lusto – Suomen Metsämuseo, vuosisadan tieksi valittu Punkaharjun Harjutie sekä paljon palveluita ja aktiviteetteja. Lyhyen matkan päässä on myös maailman suurin puukirkko Kerimäellä, Olavinlinna ja muut kaupungin nähtävyydet sekä palvelut Savonlinnassa ja sen ympäristössä.

Puruvesi tarjoaa erinomaiset kalastusmahdollisuudet ja lähistöllä sijaitsee metsähallituksen Petrisaari retkisatamineen sekä muita veneilyyn sopivia kohteita.

Hyppää autoon tai junaan ja tule Savonlinnan seudulle. Me Saimaan Maaseutuhelmien kohteet olemme tavoitettavissa ympäri vuoden.

LISÄTIEDOT

Etäisyydet:
* Savonlinna 50 km
* Punkaharju (kylä) 15 km
* Punkaharjun harjualue 18 km

***Hyppää autoon tai junaan ja tule Savonlinnan seudulle. Me Saimaan Maaseutuhelmet -yritysverkoston kohteet olemme tavoitettavissa ympäri vuoden.***

Muuta samalta ilmoittajalta

Lähellä