Riihisaaren kokoustilatRiihisaari

Riihisaari on trendikäs museokohde ja kohtaamispaikka vanhassa viljamakasiinissa Savonlinnan paraatipaikalla, Olavinlinnan kansallismaisemassa. Riihisaaren näyttelyt, tapahtumat ja kaunis sijainti tekevät siitä myös mielenkiintoisen kohteen kokouksille ja muille tilaisuuksille.

Kokoustila Kavassi tarjoaa tyylikkään ja nykyaikaisen kokoustilan 30 hengelle. Tilan ikkunanäkymä on mykistävä: Olavinlinna ja Saimaa. Museon suurimmassa näyttelysalissa (Korkea sali) voi ilta-aikaan järjestää jopa parin sadan hengen vastaanottoja. Kokoontuminen on mahdollista myös yli 100-vuotiaan tervahöyryn tiloissa.

Museorakennuksen kokoustiloihin on esteetön pääsy. Esteetön wc sijaitsee asiakaspalvelupisteen läheisyydessä ja se on käytettävissä museon aukioloaikoina. Toisen kerroksen näyttelytiloihin johtava hissi sijaitsee kokoustila Kavassin välittömässä läheisyydessä. Museolaivoille ei ole esteetöntä sisäänpääsyä.

Kokouspaketit

Vuokraamme museorakennuksen ja museolaivojen tiloja erilaisiin tilaisuuksiin, toki näyttelyiden ja muun toiminnan ehdoilla. Museorakennuksessa voit pitää pienempiä kokouksia sekä usean sadan hengen vastaanottoja.

Tervahöyry Mikossa on mahdollista järjestää esim. pieniä juhlia tai vuokrata vaikkapa koko laiva tilausristeilijäksi. Ohjelmaan kannattaa sisällyttää myös tutustuminen Riihisaaren näyttelyihin.

Nykyaikainen kokoustila Kavassi astiastoineen mahdollistaa omatoimitarjoilut, mutta myös omavalintaisen pitopalvelun käytön. Koko museorakennuksessa toimii langaton internet-yhteys.

Ohjelmapalvelut

Ohjelmaan kannattaa sisällyttää myös tutustuminen Riihisaaren näyttelyihin. Näyttelyopastukset tilattavissa erikseen. Kesällä myös museolaivaristeilyjä.

Lisätietoa näyttelyistämme