Tarjoukset

Koko perheen teatteri | Savonlinnan Teatteri

Hinnat alkaen 14.50 € / hlö

Suuria tunteita Savonlinnan Teatterissa jo yli 100 vuoden ajan!

Keväällä 2021 ohjelmistossa on Tippukivitapaus, Junnu – Sydämeni tänne jää, Sademies, Lauluilta ruumishuoneella sekä tilausesityksenä Runokoira Pentti ja Miljoonasirkus.

Savonlinnan Teatteri noudattaa vallitsevia rajoituksia ja suosituksia.

Tarkemmat tiedot näytelmistä ja esitysajankohdista sekä mahdollisista rajoituksista löydät Savonlinnan Teatterin nettisivuilta!

Suosittelemme perheille: Tippukivitapaus

Vauhdikkaassa tarinassa Pikku Kakkosen Yökyöpelit-sarjasta tuttu Mahtimummeli Päätäi Väätäinen saa ensimmäisen agenttitehtävänsä Agenttinero Narulta. Papupurkista seikkailemaan lähtenyt rohkea pikkupapu Seija Soija ja hänen uusi ystävänsä ujo Hujoppi yrittävät löytää maailman parhaan piilopaikan. Matkan varrella he törmäävät mitä mielikuvituksellisimpiin otuksiin ja jännittävimpiin paikkoihin. Päätyen lopulta maan uumeniin tippukiviluoliin, jossa tosi ystävyys punnitaan.

Tippukivitapaus on iloa kupliva kertomus ystävyydestä, rohkeudesta, maailman ylikuormittumisesta sekä nähdyksi ja hyväksytyksi tulemisen tärkeydestä. Sen kieli on rikasta ja lapsen mielikuvitusta ruokkivaa.

Lue lisää!

Suosittelemme aikuisille: Junnu – sydämeni tänne jää

Suomalaisten rakastama iskelmämusiikin suurmies, laulaja-lauluntekijä, sanoittaja, kansakoulunopettaja Juha Harri ”Junnu” Vainio syntyi 10. toukokuuta 1938 Kotkassa ja kuoli kotonaan Gryonissa Sveitsissä 29. lokakuuta 1990. Kuolema tuli sydänkohtauksen muodossa aamuyön tunteina, Junnun nukkuessa pois Pirkko vaimonsa syliin. Junnu aloitti uransa 1960-luvun alussa, ja se kesti aina hänen kuolemaansa asti. Kuollessaan hän oli vain 52 -vuotias.

Junnun tuotanto on mittava ja vertaansa vailla suomalaisen iskelmämusiikin taivaan alla. Hän ehti tehdä yli kaksi tuhatta sanoitusta, satoja sävellyksiä, ja levytti itse 245 laulua. Häntä siis ei turhaan kutsuttu viihdemusiikin monitoimimieheksi ja aikansa keskeisimmäksi vaikuttajaksi iskelmäpiireissä.

Lue lisää!

***

Savonlinnan Teatteri sijaitsee Savonlinnan keskustassa kauniilla Kasinosaarella lähellä toria. Lipunmyyntipisteemme löydät torin kulmalta osoitteesta Kauppatori 4.

***

Tutustu Frozen Saimaa -talviviikkojen tarjontaan

Lisätiedot

Hinnat alkaen
14.50 € / hlö
Saatavilla myös
Oma myyntipalvelu Kauppatori 4, Lippupisteen myyntipisteet kautta maan, Savonlinnassa paikallismyyntipisteenä toimii Prisman infopiste.
Aukioloajat
Teatterin myyntipalvelu palvelee teitä arkisin klo 12.00-16.00 osoitteessa Kauppatori 4. Esityspäivinä ovilipunmyynti avautuu tuntia ennen esitystä.
Esteettömyys
Esteetön liikkuminen, Pysäköinti, WC

Muuta Savonlinnan Teatteri:n sisältöä