Tarjoukset

Koko perheen teatteri | Savonlinnan Teatteri

Hinnat alkaen 14.50 € / hlö

Suuria tunteita Savonlinnan Teatterissa jo yli 100 vuoden ajan!

Syksyllä 2021 ohjelmistossa:
Tunteita herättävä musiikkinäytelmä Junnu – Sydämeni tänne jää, riemastuttava koko perheen musikaali Tippukivitapaus, kipeän lempeä perhekomedia Mummun saappaassa soi fox sekä tilauksesta esitettävä ruokateatteriesitys Kulinaarinen salaseura.

Savonlinnan Teatteri noudattaa vallitsevia rajoituksia ja suosituksia.

Tarkemmat tiedot näytelmistä ja esitysajankohdista sekä mahdollisista rajoituksista löydät Savonlinnan Teatterin nettisivuilta!

Suosittelemme perheille: Tippukivitapaus

Vauhdikkaassa tarinassa Pikku Kakkosen Yökyöpelit-sarjasta tuttu Mahtimummeli Päätäi Väätäinen saa ensimmäisen agenttitehtävänsä Agenttinero Narulta. Papupurkista seikkailemaan lähtenyt rohkea pikkupapu Seija Soija ja hänen uusi ystävänsä ujo Hujoppi yrittävät löytää maailman parhaan piilopaikan. Matkan varrella he törmäävät mitä mielikuvituksellisimpiin otuksiin ja jännittävimpiin paikkoihin. Päätyen lopulta maan uumeniin tippukiviluoliin, jossa tosi ystävyys punnitaan.

Tippukivitapaus on iloa kupliva kertomus ystävyydestä, rohkeudesta, maailman ylikuormittumisesta sekä nähdyksi ja hyväksytyksi tulemisen tärkeydestä. Sen kieli on rikasta ja lapsen mielikuvitusta ruokkivaa.

Lue lisää!

Suosittelemme aikuisille: Junnu – sydämeni tänne jää

Suomalaisten rakastama iskelmämusiikin suurmies, laulaja-lauluntekijä, sanoittaja, kansakoulunopettaja Juha Harri ”Junnu” Vainio syntyi 10. toukokuuta 1938 Kotkassa ja kuoli kotonaan Gryonissa Sveitsissä 29. lokakuuta 1990. Kuolema tuli sydänkohtauksen muodossa aamuyön tunteina, Junnun nukkuessa pois Pirkko vaimonsa syliin. Junnu aloitti uransa 1960-luvun alussa, ja se kesti aina hänen kuolemaansa asti. Kuollessaan hän oli vain 52 -vuotias.

Junnun tuotanto on mittava ja vertaansa vailla suomalaisen iskelmämusiikin taivaan alla. Hän ehti tehdä yli kaksi tuhatta sanoitusta, satoja sävellyksiä, ja levytti itse 245 laulua. Häntä siis ei turhaan kutsuttu viihdemusiikin monitoimimieheksi ja aikansa keskeisimmäksi vaikuttajaksi iskelmäpiireissä.

Lue lisää!

Suosittelemme aikuisille: Mummun saappaassa soi fox

Mummun saappaassa soi fox on yhtä aikaa kipeä ja lempeä, huumorilla sävytetty jokaista suomalaista koskettava perhekomedia. Perheessä on isä Veini ja äiti Moonika sekä kaksi lasta, esikoinen Janita murrosiän loppupuolella ja
kuopus Tarmo koulutiensä alkutaipaleella. Isä ja äiti ovat rakentaneet kodin ja sitä tietä juurtuneet olohuoneen sohvaan kiinni. Lapsia painavat suuret huolet, isommat kuin ikä kantaa. Mummun syntymäpäivä lähestyy seuraavana sunnuntaina, sinne pitäisi muistaa mennä.

Lue lisää!

Savonlinnan Teatteri sijaitsee Savonlinnan keskustassa kauniilla Kasinosaarella lähellä toria. Lipunmyyntipisteemme löydät torin kulmalta osoitteesta Kauppatori 4.

Lisätiedot

Hinnat alkaen
14.50 € / hlö
Saatavilla myös
Teatterin myyntipalvelu, Kauppatori 4. Avoinna ti-to klo 12.00-16.00. Lippupisteen myyntipisteet kautta maan, Savonlinnassa Lippupisteen paikallismyyntipisteenä toimii Prisman infopiste.
Aukioloajat
Teatterin myyntipalvelu palvelee teitä tiistaista torstaihin klo 12.00-16.00 osoitteessa Kauppatori 4. Esityspäivinä ovilipunmyynti avautuu teatterilla tuntia ennen esityksen alkua.
Esteettömyys
Esteetön liikkuminen, Pysäköinti, WC