Talven riemuja, omaa rauhaa ja täydellinen irtiotto arjesta | Loikansaaren LomamökitLoikansaaren Lomamökit

Hinnat alkaen 950.00 € / viikko

Meillä Loikansaaressa saat nauttia talvisesta luonnosta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista omassa rauhassasi.

Hiihto- tai lumikenkäretki metsässä
nokipannukahveineen tai pilkkireissu koko perheen kesken, ovat mieleenpainuvia kokemuksia ihan jokaiselle.

Voit myös kävellä, hiihtää, lumikenkäillä tai potkukelkkailla järven jäällä, ottaa eväät reppuun ja nautiskella niitä kevätauringon paistaessa siniseltä taivaalta.

Sijaitsemme vain 16 kilometrin päässä Savonlinnan keskustasta, Haukiveden (Saimaa) rannalla ja kalaisat lähivetemme ovatkin talvella pilkkijöiden suosiossa.

Pilkkireissu lähirannoille, päälle lämpimät puusaunan löylyt ja ehkäpä avantoon pulahdus, päivän kalansaalis illalliseksi ja tunnelmointia takkatulen ääressä läheisten kanssa. Siinä talvilomaan tarvittavat mausteet.

Talven mökkiloma Loikansaaressa

Tutustu talviasuttaviin huviloihimme ja varaa itsellesi mieluisa vaihtoehto. Huviloiden min. vuokrausaika on 2 vrk ja huvilahintoihimme sisältyy pyyhkeet/liinavaatteet ja mm. wifi-yhteys. Talviasuttavien huviloiden hinnat alkaen 330 €/2 vrk.

Meiltä saat vuokrata mm. lumikenkiä ja potkukelkkoja sekä pilkkivehkeitä vierailusi ajaksi. Lisäksi catering-mahdollisuus ennakkotilauksesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin järjestetään teille unohtumaton talviloma!

____

Unohtumaton talven loma Saimaalla!
Tutustu seudun monipuoliseen tarjontaan »

Loikansaari on pieni idyllinen maaseudun lomapaikka aivan Savonlinnan saariston ytimessä. Meillä nautit aidosta suomalaisesta mökkielämästä ja eri vuodenaikojen kiehtovuudesta Saimaan järviluonnossa. Country-henkiset mökit ja tasokkaat huvilat sijaitsevat Loikansaaren kartanon mailla, jolla on pitkä historia yhtenä alueen vanhimpana asuinpaikkana.