Urhola – ripaus ylellisyyttäKruunupuisto

Urhola – ripaus ylellisyyttä 6 Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 2 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 2 / 3
  • Olemme saavutettavissa esteettömästi Olemme saavutettavissa esteettömästi 2 / 2
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 13 / 16
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 4 / 6

Sertifikaatit

  • VF_stf_logo

Lyhyen kävelymatkan päässä Kruunupuiston päärakennuksesta sijaitsee upea jugendhuvila Urhola, jossa voit järjestää viihtyisän kokouksen tai majoittua rauhallisessa historiallisessa miljöössä. Saimaan rannalla Punkaharjun kansallismaisemassa sijaitseva nostalginen Urhola on rakennettu vuonna 1903 ja saneerattu pienoishotelliksi vanhaa jugendtyyliä kunnioittaen vuonna 2009.

Huvilassa on 11 kahden hengen huonetta ja yksi yhden hengen huone. Kaikissa huvilan huoneissa on wc, suihku, kylpytakit, puhelin, televisio ja wifi. Urholassa on koneellinen ilmanvaihto (ei huonekohtaisesti säädettävä).

Huoneiden lisäksi huvilassa on kokouksiin, ruokailuihin ja yhdessäoloon soveltuva sali, jossa on tilaa noin 20 hengelle. Salin terassilta avautuu upea näkymä Saimaan Pihlajavedelle. Huvilan alakerrassa on sauna ja saunakabinetti rentoutumiseen. Halutessasi voit varata vaikka koko huvilan yksityiskäyttöön.

Huvilan asiakkaana sinulla on luonnollisesti käytössäsi kaikki Kruunupuiston palvelut. Ravintolapalvelut ovat käytössä päärakennuksessa tai tarjoilut toteutetaan huvilalla asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Hinta:
2 hh 163 €
1 hh 115 €

Hinta sisältää aamiaisen Kruunupuiston päärakennuksessa.

Majoituksen lisäksi Kruunupuisto tarjoaa vaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon – pulahda kylpylän altaisiin, lähde patikoimaan, vuokraa fatbike tai kajakki tai ruokaile ravintolassa.

Tervetuloa!

Kruunupuiston uudistettu kylpylä avoinna päivittäin!
Lue lisää