Saimaa Gastronomy – Suomen parhaat löytyvät Saimaalta!

Saimaa Gastronomy on neljän intohimoisen lähiruoan rakastajan yritysverkosto, johon kuuluvat ihanan Saimin luotsaama Hotelli Punkaharju sekä Sahanlahti Resort, TeaHouse of Wehmais ja Tertin Kartano Mikkelin seudulta.

Näitä yrityksiä yhdistää rakkaus Saimaata ja sen ainutlaatuista luontoa kohtaan. Kaikissa kohteissa arvostetaan paikallisia puhtaita lähiraaka-aineita sekä pientuottajien tuotteta. Maittavat menut rakentuvat kausituotteiden ympärille ja pöytien antimet vaihtuvatkin vuodenaikojen mukaan.

Verkoston teemaviikonloput voittivat Suomen paras ruokamatkailutuote 2019 -palkinnon. Tämän lisäksi Paulan piirakkapaja Okkolan Lomamökeiltä voitti Merkittävä ruokamatkailuteko 2019 -palkinnon, jonka vuonna 2017 nappasi Hotelli Punkaharju Sieniviikonlopuillaan.

Seuraava teemaviikonloppu Hotelli Punkaharjussa ja muissa kohteissa on luvassa 27.-29.9.2019.
Tutustu Saimaa Gastronomyn tuleviin teemaviikonloppuihin.

Tervetuloa makumatkalle Saimaalle!