Inkeritalon vohvelikahvila Punkaharjulla | Kruunupuisto

Inkeritalo sijaitsee Kruunupuiston rannassa Punkaharjulla. Terassilta aukeaa upea näköala Saimaalle.

Kesäisin ja talvilomakaudella Inkeritalo palvelee asiakkaita vohvelikahvilana, josta on mahdollista saada makeiden ja suolaisten vohveleiden lisäksi virvokkeita. Kahvilassa ilahduttavat myös kausittain vaihtuvat taidenäyttelyt, joihin on vapaa pääsy.

Juhlat ja tilaisuudet

Saimaan rannan tuntumassa sijaitseva idyllinen hirsitalo on myös erinomainen paikka kotoisille juhlille, kokouksille tai aterioinnille yhdessä ympäri vuoden. Inkeritalon pihapiirissä on myös tunnelmallinen 1920-luvun hirsinen rantasauna, joka soveltuu loistavasti rentoutumispaikaksi illanviettojen, kokousten tai pikkujoulujen yhteyteen. Saunassa on myös oma terassi sekä laituri, josta pääsee uimaan. Tilaussauna soveltuu parhaiten noin 10 hengen ryhmälle.

Kruunupuiston palvelut

Kruunupisto tarjoaa hotelli- ja ravintolapalveluita, lomia ja tekemistä vapaa-aikaan.

Kruunupuistosta vuokraamme pyöriä (myös sähköavusteiset fatbiket), soutuveneitä sekä kajakkeja ja kanootteja. Katso tarkemmat tiedot

Järjestämme myös opastettuja fatbike-retkiä (takuulähdöt torstaisin 1.7. , 8.7., 15.7. , 22.7., 29.7. ja 5.8. klo 13.00-16.00, hinta 50 € / hlö min 2 pax) sekä melontaretkiä (takuulähdöt tiistaisin 29.6., 6.7. , 13.7. , 20.7. , 27.7. ja 3.8. klo 13-16, hinta 55 € / hlö, min 2 pax) Katso tarkemmat tiedot

Talvikausi

Inkeritalo sijaitsee Punkaharjun retkiluistelureitin varrella. Katso karttakuva reitistä ja Inkeritalon sijainnista

Inkeritalo-Harjun portti -reitin vieressä kulkee myös ura, jossa voi ajaa polkupyörällä tai kävellä. Retkiluistelureitillä kuljetaan luistellen tai potkukelkalla. Kruunupuistoon johtaa myös valaistu Topeliuksen polku, jota voi kulkea kävellen, lumikengillä tai pyörällä.

Lämpimästi tervetuloa!

____

Savonlinna – Suomen paras kesäkaupunki odottaa!
Tutustu seudun tarjontaan »

Lisätiedot

Etäisyydet
Kaupungin keskustaan 30 km
Ilmainen WiFi
Kyllä