Leirintäalue Saimaan rannalla | Ruokkeen Lomakylä

Upeista luonnonhiekkarannoistaan tunnettu Ruokkeen Lomakylän palvelut ja tunnelma takaavat karavaanareille onnistuneen loman. Ruokkeen Lomakylä sijaitsee Saimaan Puruveden rannalla.

Palvelut karavaanareille:

Karavaanareille Lomakylässä on 70 paikkaa, josta noin puolet kausipaikkalaisten käytössä. Lomakylässä on viihtyisä ravintola, joka tarjoaa kesäkaudella ruokaa aamusta iltaan. Omia eväitä voi lisäksi valmistaa yhteisten keittiötilojen lisäksi myös rannan suuressa grillikatoksessa. Tiloista löytyy myös kirjasto.

Alueen huoltorakennukset ja niiden palvelut ovat matkailijoiden käytettävissä. Rakennuksista löytyy suihku/wc -tilat, keittiö- ja ruokailutilat, pyykinpesukoneet ja kuivausrumpu. Palveluihimme kuuluvat myös nestekaasun ja peruselintarvikkeiden myynti sekä kirjasto.

Alueella on vuokrattavissa 3 perhesaunaa; 1 sähkölämmitteinen ja 2 puusaunaa. Mahdollisuus myös savusaunan vuokraamiseen.

Ohjelmaa lomalle:

Ajan saa kulumaan mukavasti erilaisten aktiviteettien parissa tai vaan rannalla loikoillen. Mikäli lomaan kaipaa hieman hemmottelua, voi alueelta vuokrata saunan yksityiskäyttöön. Varattavissa on 1 sähkölämmitteinen sauna, 2 puusaunaa sekä savusauna.

Kesän viikko-ohjelmassa perinteisiä rantakalailtoja, lohen loimutusta, rosvopaistia sekä muikun ja lohen savustusta.

Lämpimästi tervetuloa Ruokkeen Lomakylään!

Ajo-ohje: Kesälahdelta 6 km etelään valtatietä nro 6 käännytään oikealle Ruokkeentielle, risteyksestä matkaa perille on 6 km.

Etäisyydet:
Punkaharju 30 km (30 min)
Savonlinna 65 km (1 t)
Kerimäki 57 km (50 min)
Kitee 45 km (35 min)
Joensuu 100 km (1 t 15 min)

Helsingistä Ruokkeelle on matkaa n. 350 km

Lisätiedot

Hinnat alkaen
18.00 € / vuorokausi
Ilmainen WiFi
Kyllä