Riihisaaren Museokauppa ja Matkailuinfo

Riihisaaren asiakaspalvelupisteen yhteydessä toimii myös Savonlinnan seudun matkailu- ja retkeilyinfo sekä museokauppa.

Matkailu- ja retkeilyneuvonta tarjoaa maksutonta tietoa seudusta, käyntikohteista, tapahtumista sekä tuotteista ja palveluista. Neuvonnasta saat lomanviettovinkkejä sekä seudun esitteitä ja karttoja.

Museokaupassa on myytävänä matkamuistoja, makeisia, luontoon liittyviä tuotteita sekä paljon muuta. Museokaupassa on myös laaja valikoima kirjallisuutta vesiliikenteen historiasta ja muusta historiasta, luonnosta, taiteesta sekä lapsille suunnatusta kirjallisuudesta. Myymme myös valtakunnallista Museokorttia.

Asiakaspalvelupisteeseen, matkailuinfoon ja museokauppaan on vapaa pääsy. Näyttelyihin ja museolaivoihin peritään kulloinkin voimassaolevat pääsymaksut.

Riihisaaren edustalla on kaksi invapysäköintiin tarkoitettua pysäköintiruutua. Pysäköinti niissä on sallittu invakortin haltijoilla. Esteetön sisäänkäynti sijaitsee rakennuksen takana, takaoven rampin luona. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun (p. 044 417 4466), esteetön sisäänkäynti on käytettävissä. Museolaivoihin ei ole esteetöntä sisäänpääsyä.

Lisätiedot

Aukioloajat
1.6. - 6.10.
Ma-Su 10-17

Suljettu 19.4. pääsiäisenä, 21.–22.6. juhannuksena. HUOM! Riihisaaren vaihtuvat näyttelyt sekä muut palvelut siirtyvät lokakuussa 2019 väliaikaisesti muihin tiloihin rakennuksen remontin vuoksi. Lisätietoja tällä sivulla myöhemmin.
Esteettömyys
Esteetön liikkuminen, Pysäköinti, WC
Ilmainen WiFi
Kyllä