Uniikisti Ihana -puoti ja satolaatikotVeikkolan Tuumaaja Taito

Ihana kesäpuoti on avattu Oravan idylliseen kanavakylään. Puoti toimii itsepalveluperiaatteella ja on avoinna joka päivä.

Myymme mm. meidän vanhapenni- lusikka-, mökkiunelma- ja Uniikisti Ihana -koruja. Saatavilla myös omaa hunajaamme sekä satolaatikoita.

Kurkkaa kuvat ja näe tuotteitamme!

SATOLAATIKOT SAATAVILLA PERJANTAISIN

Tilaa maukas satolaatikko ja nouda perjantaisin puodilta tai kotitilaltamme Enonkoskelta.

Satolaatikko sisältää tilallamme itse kasvatettuja tuotteita aina sen hetkisen sadon mukaisesti. Satolaatikossa voi olla esimerkiksi uusia perunoita, tilliä, yrttejä, kurkkua, hernettä, hunajaa, kananmunia, mansikoita jne.

Tilaa satolaatikot etukäteen:
– +358 40 7212160 (soitto tai viesti) tai
– emarita.nasanen@gmail.com

Satolaatikoiden nouto perjantaisin klo 12.00-18.00 välisenä aikana sovitusti joko puodilta Oravista (Oravintie 39, Savonlinna) tai kotitilalta Enonkoskelta (Jurvanmäentie 40, Enonkoski).

********

Kesä on paikallisten makujen juhlaa!

Tänä vuonna vietämme Taste Saimaa -juhlavuotta ja hurmaannumme paikallisista mauista ja ainutlaatuisesta ruokakulttuuristamme.

Nauti seutumme herkuista ravintoloissa ja kahviloissa tai poimi ja pyydä puhtaat raaka-aineet omaan keittiöösi. Tulossa on myös upeita ruokatapahtumia, kuten sieniristeilyjä, muikkuretkiä, rantakala- ja loimulohi-iltoja, teemaillallisia ja suoramyyntipäiviä.

Tutustu paikallisiin makuihin »

Muuta samalta ilmoittajalta

Veikkolan Tuumaaja Taito
Ostokset Veikkolan Tuumaaja Taito