Villa RaikalaPajuranta Lomakodit

Sinulle joka haluat lomallasi nauttia upeasta avoimesta Saimaan järvimaisemasta, linnun laulusta, sorsien uiskentelusta ranta-aalloilla. Saunomisesta puusaunassa, uimisesta kirkkaassa vedessä. Grillaamisesta auringon laskiessa taivaanrantaan. Ruokailla pihapöydässä perheen kanssa grilliherkkujen, ehkä jopa pienen viinilasillisen kera. Lomasta maaseudulla ilman kiireen häivää, lenkkeillen metsäpolkuja, katsellen Saimaan aaltoja ja taivaan pilviä. Toteuta unelmiesi loma ja tule Raikalaan. Raikala on erityisesti perheille, kesäisin mökin lisäksi esim. lapset voivat nukkua piha-aitassa ja saunassa. Myös perheen lemmikit on tervetulleita.

Saimaa Raikala sijaitsee Punkaharjun Vuoriniemellä kirkasvetisen ja luonnonkauniin Saimaan rannalla. Erikoisuutena on mahdollista nähdä kuuluisa Saimaan norppa ilmielävänä. Lähellä on Haarikon metsäalueet joita on esitetty kansallispuistoksi. Punkaharju on Suomen hienoimpia luontokohteita ja lapsiperheiden kannattaa käydä Kesämaassa. Punkaharjulla on myös metsämuseo Lusto. Savonlinna on eräs valtakunnan tunnetuimmista kesäkaupungeista, torilla nautitut muikut kuuluvat kesän huippu elämyksiin. Parikkalan Patsaspuisto ja lintujärvi Siikalahti on tunnettuja kohteita.

Honkarakenteen hirsihuvilassa on alakerrassa tupakeittiö, makuuhuone parivuoteella ja pesuhuone sisä wc:llä sekä suihkukaapilla. Terassilla on puutarhakalusto ja keinu. Yläkerrassa on avoin parvi jossa on levitettävä vuode kahdelle ja makuuhuone kahdella parivuoteella. Keittiössä monipuolinen astiasto, sähköliesi, tiskikone, jääkaappi/pakastin. Ilmalämpöpumpulla voi lämmittää tai jäähdyttää. Televisio ilmaisilla satelliittikanavilla, DVD -soitin ja rajoittamaton Wifi kuuluu varustukseen. Pihassa on kesäaitta, mökin takana halkoliiteri ja roskakatos.
Rannassa on puusauna olohuoneella, huvimaja, pihapöytä, laituri ja soutuvene. Ranta on loiva kovapohjainen ja vasemmalla oikein hieno hiekkaranta , todella lapsiystävällinen. Lapsille on myös pihakeinu ja hiekkalaatikko. Raikalaan ovat lemmikit tervetulleita. Mikäli ei riittävästi vuoteita tai vapaata aikaa katso https://pajurantaholidayhomes.com/fi.

Vuoriniemen salometsissä sijaitsee alueen parhaat vaapukka-, mustikka- ja puolukkapaikat. Sienestykseen on myös hyvät metsäalueet lähellä. Huvila sopii erityisen hyvin luonnonystäville ja hienoa avointa Saimaan järvimaisemaa haluaville. Lapsiystävällinen ranta sopii hyvin vesileikkeihin perheen pienimmille. Loma katsellen terassilta auringonlaskua ja sorsien uiskentelua on todellista nautintoa.

TARJOAMME MYÖS: Loppusiivous 100 euroa, liinavaatteet 10/ henkilö, perämoottori Honda 2,3 hp 20 euroa/pv + bensa

Raikala Vuokrahinnat:
Juhannus 20.6.-23.6. 2024 1200 euroa

Juhannuksen jälkeen viikko 1000 euroa, vaihtopäivä sunnuntai.

Syksyllä ja keväällä 250 viikonloppu ja 600 viikko.

Su-pe 400 euroa

Kysy erikoisjaksoista tarjous

Muuta samalta ilmoittajalta

Pajuranta Lomakodit
Majoitus Villa Norppa
Pajuranta Lomakodit
Majoitus Villa Joutsen

Lähellä

Pajuranta Lomakodit
Majoitus Villa Norppa
Pajuranta Lomakodit
Majoitus Villa Joutsen