Villa JoutsenPajuranta Lomakodit

Upealle Saimaan rantatontille rakennettiin yhteen kerrokseen viihtyisä Honkarakenteen pyöröhirsihuvila tupakeittiö, kolme makuuhuonetta, kaksi Wc:tä, pesuhuone ja sähkösauna. Hienolla mökillä tarvitaan myös erillinen puulämmitteinen sauna, olohuoneella ja siihen luonnollisesti lasitettu terassi. Merikapteeni rakensi pyöreän terassin kuvaamaan laivan komentosiltaa, jossa hän oli elämäntyönsä tehnyt. Terassin reunaan sijoitettiin vahva tolppa johon tuli laivan ruori. Koska mökki pitää rakentaa yli 20 metrin päähän rannasta, tarvitaan Saimaan katseluun lasitettu huvimaja, tunnetusti Suomen kesät ovat joskus vilpoisia. Yllätysvieraita varten kapteeni rakennutti huvimajan taakse piha-aitan, jossa parivuoteessa vieraat voivat nukkua omassa rauhassa. Luonnollisesti kesämökillä tarvitaan autotalli ja varastotilaa. Merikapteeni halusi myös veneillä Saimaalla, joten tontille tehtiin oma veneluiska, josta saa isomman tai pienemmän paatin pudotettua Saimaaseen. Kapteeni ei ollut tottunut kävelemään hiekassa, joten rakennusten väliin tehtiin loivat portaat. Kaikkien muiden rakennusten viereen kapteeni rakennutti valtavan terassin, ainoastaan autotalli ja piha-aitta jäivät ilman. Ajan saatossa ruori lahosi ja kapteenikin ikääntyi. Tuli aika luopua rakkaasta huvilasta, jossa oli 15 vuotta nautittu maaseudun rauhasta ja Suomen puhtaasta luonnosta sekä katseltu Saimaata.

Onneksi apu oli lähellä. Mika omisti jo viereiset Villa Saimaan ja Villa Norpan, joten Mika osti Villa Joutsenen. Maalasimme valkolakalla olohuoneen ja makuuhuoneet. Uusimme keittiön ja Wc kalusteet. Asiakkaamme ovat tykänneet kovasti ulkoporeammeesta, joten hankimme sen saunan terassin viereen. Terassit tarvitsevat vielä öljyämisen. Pihasaunaan lisäsimme myös paineveden saattokaapelilla, joten vettä tulee talvellakin. Nyt meillä on tarjolla uskomattoman hienon piha-alueen, varustelun ja rakennuskannan omaava kohde jopa 14 hengen ryhmille. Moni kysyy minkälainen uimaranta. Lumi on sulanut ja rannasta paljastui mainio hiekkaranta. Loiva uimaranta sopii myös lapsille erityisen hyvin. Lahti on suojainen myös pohjoistuulelta. Katsokaa kuvia niistä saatte paremman kuvan tontista ja rakennuksista.

Tervetuloa viettämään iloista lomaa. Jos Sinusta tuntuu, että haluat viettää loman, synttärit, muut perhejuhlat upealla mökillä ja ympäristössä, varaa Villa Joutsen.

Varustelu: Kaikki tarpeellinen, nykyaikainen keittiö, ruokailuvälineet, sähköauton lataus, viilennys, ulkoporeamme, veneenlaskupaikka, vene, laituri, kaasugrilli, tulipaikka, WiFi ym.

Juhannuksen jälkeen vuokraamme elokuun 10:een päivään asti viikkoja. Vaihtopäivä sunnuntai. Hinta 1900 €/viikko.
Syksyllä ja talvella myös viikonloppuja pe-su hintaan 500 € ja viikko 1200 €.
Kysy tarjouksia.

Muuta samalta ilmoittajalta

Pajuranta Lomakodit
Majoitus Villa Raikala
Pajuranta Lomakodit
Majoitus Villa Norppa

Lähellä

Pajuranta Lomakodit
Majoitus Villa Raikala
Pajuranta Lomakodit
Majoitus Villa Norppa