Lue terveisiä vieraskirjasta

Lue matkailijoiden terveisiä Savonlinnasta!

Kaikkien vieraskirjaan kommentoineiden kesken arvottiin 20.7.2022 loma Savonlinnassa (sis. hotelliyön kahdelle Original Sokos Hotel Seurahuoneella, arvo 125 € ja Waahto Groupin ravintolalahjakortin, arvo 50 €.  Palkinto on käytettävissä saatavuuden mukaan ajalla 1.8.-31.12.2022.) Voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Tilaa uutiskirjeemme »

Vieraskirja

Kirjoita vieraskirjaan

 
 
 
0/500 merkkiä
 
 
 
 
Tähdellä * merkityt tiedot ovat pakollisia.
Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti tai anneta kolmansille osapuolille.

On mahdollista että vieraskirjamerkintäsi näkyy vasta kun olemme tarkistaneet sen. Pidätämme oikeuden olla julkaisematta kaikkia vieraskirjamerkintöjä, sekä oikeuden muokata ja poistaa epäasiallista sisältöä.
147 merkintää.
Sirkku kirjoitti 12.7.2022 klo. 09:43
Kävimme suppailemassa kaupungin ympäri, aivan Olavinlinnan vierellä, ohi vanhojen museolaivojen ja läpi kauniin kanavan, joka johtaa Kasinonsaarille. Matkalla pysähdyimme myös syömään lörtsyt torille. Mahtava kokemus. Myös maailman suurin puukirkko ja Punkaharjun harjualue on todella näkemisen arvoisia paikkoja. Linnansaaren norpparetkiä unohtamatta 🙂
Jarkko kirjoitti 7.7.2022 klo. 11:25
Savonlinna - tuo viheltävien höyrylaivojen keskus, värikkään kulttuurielämän mekka ja Saimaan järviluonnon näyteikkuna. Savonlinnan alue on kuin Tanska pienoiskoossa: Käsittämättömillä historian käänteillä marinoitu alue, jonka suurten vesistöjen äärellä asuva saaristolaisyhteisö puhuu ajoittain vaikeasti tulkittavaa kieltä. Paikallista smörrebröödiä saat torilta makean tai suolaisen piiraan muodossa!

Jos haluat kokea itäsuomalaisuuden sen luonnollisimmassa tilassaan - suuntaa Savonlinnaan!
Piia - Hyvinkää kirjoitti 6.7.2022 klo. 12:36
Rakas Savonlinna,
Kesäsuhteemme on pitkä ja onnellinen. Miten toisaalla ollessani kaipaankaan torisi vilskettä, ihania asukkaitasi, huoliteltua ulkonäköäsi ja Saimaan aaltoja. Oopperasta puhumattakaan. Palaan luoksesi aina uudestaan ja uudestaan. Kiitos kun olet!
Eliisa - Espoo kirjoitti 6.7.2022 klo. 12:22
Kotikaupungissa kesää viettämässä ☀️ Paljon on tullut reissuttua ja kierrettyä paikkoja, mut maailman kaunein paikka on Savonlinna ❤️
Siiri - Hanko kirjoitti 6.7.2022 klo. 11:02
Savonlinnan Oopperajuhlissa ensimmäistä kertaa, kaunis kesäkaupunki ja rantabulevardilla ihania ravintoloita (ps. kannattaa tehdä pöytävaraus, oli eloisan paljon väkeä nautiskelemassa hyvästä ruuasta ja juomasta:)
Laura - Savonlinna kirjoitti 6.7.2022 klo. 10:57
Savonlinnassa - Suomen parhaassa kesäkaupungissa - kannattaa kesällä kokea ainakin seuraavat: 1. Maailman pohjoisin keskiaikainen linna Olavinlinna 2. Savonlinnan tori ja 3. Aivan torin vierestä lähtevä maisemaristeily kaupungin ympäri.
Mira kirjoitti 6.7.2022 klo. 10:32
Ihana Savonlinna! Upeat rantaraitit Saimaan äärellä, Sulosaaren polut ja tietenkin kesäiset herkut. Saimaa kannattaa kokea esim. risteilyllä tai lainaamalla kaupunkisoutuvene.

Voisit olla kiinnostunut myös