Matkustaminen Savonlinnaan

#saimaamoments

Saapuminen Savonlinnaan on helppoa. Monipuoliset liikenneyhteydet tuovat sinut perille. Katso yhteydet ja aikataulut keskelle itäistä Suomea. Juna, linja-auto, lentokone ja oma vene kuljettavat matkailijoita Savonlinnaan. Savonlinnaan on helppo ajaa Lappeenrannasta, Mikkelistä ja Joensuusta, eikä Kuopiosta, Jyväskylästä ja Lahdestakaan ole ollenkaan pitkä matka. Helsingistä on autolla Savonlinnaan matkaa noin 330 kilometriä, sen ajelee leppoisasti reilussa neljässä tunnissa.

Savonlinnaan pääset henkilöauton lisäksi vaikka linja-autolla, junalla, lentokoneella tai omalla veneellä Saimaan selkiä pitkin.

Taksi Savonlinna: p. 015 1060100

kartta etäisyys savonlinna saimaa

Pysäköinti Savonlinnassa

Keskustassa pysäköintiaikaa on rajoittu pääosin kiekkopysäköinnillä. Kuitenkin kesäaikana osa keskustan pysäköintialueista on maksullisia (lippuutomaatti) ma-pe klo 8.00-17.00 ja la 8.00-15.00. Lue lisää pysäköinnistä Savonlinnassa ja tarkista tarkista talven (1.9.-1.5.) ja kesän (2.5.-31.8.) pysäköintikartoista eri paikoitusalueet.

Etsi edullisia bussi- ja junamatkoja Savonlinaan

Matkeisari.fi-hintavertailupalvelusta löydät edulliset juna- ja bussiliput. Palvelu etsii linja-autojen sekä junien aikataulut ja hinnat. Mukana palvelussa ovat suurimmat kaukoliikenteen juna- ja bussiyhtiöt: VR, Matkahuolto, Onnibus, Savonlinja, Pohjolan Liikenne ja Pori Express.

Kuljetuspalveluita Savonlinnassa

Taksit, pikkubussit sekä venetaksit Savonlinnan seudulla.

Suosittelemme lisäksi