Sisävesiristeilyt Saimaalla

#saimaamoments

Sisävesiristeilyt ovat osa Savonlinnan ja lähiseudun kesää. Saimaalla risteily nostalgisella höyrylaivalla tai näppärällä moottorialuksella on leppoisa tapa viettää aurinkoista kesäpäivää ihaillen maisemia Savonlinnan ympäristössä. Risteilyt kestävät noin tunnista puoleentoista, ja kesäkaudella lähtöjä on useita päivässä. Maisemaristeilyt lähtevät Savonlinnan Matkustajasatamasta aivan Kauppatorin kupeesta.

Savonlinnasta pääsee Saimaan laivoilla pidemmillekin matkoille. Reittiristeilyllä voit pisimmillään mennä aina Kuopioon saakka, matkalla kuljetaan Saimaan upeiden saarien, luotojen ja salmien ohi. Vuoroja menee myös Punkaharjulle – tarkista lähdöt etukäteen.

Saimaan risteilylaivan voit varata myös kokonaan omaan käyttöön. Risteilyjä räätälöidään pienelle porukalle tai vaikka sadan hengen ryhmälle. Tilausristeilyt ovat olleet suosittuja esimerkiksi illallisristeilyinä ennen oopperaa tai kokousta varten. Saimaan laivat kulkevat niin kauan kuin vedet pysyvät vapaina jäästä. (Kuva: VipCruise)

Maisema- ja reittiristeilyt Savonlinnasta

Tilausristeilyt Saimaalla

Suosittelemme lisäksi