Kesäloma kotimaassa – tervetuloa Savonlinnaan!

Savonlinnan kesä on täynnä tekemistä ja kesämatkailu Saimaalla on suosittua. Kesällä voit retkeillä Saimaan rannoilla ja kulkea järvellä risteillen tai omalla veneellä, meloa ja liikkua kansallispuistoissa, ratsastaa, kalastaa ja golfata Saimaan rannalla. Savonlinnassa voit myös käydä Savonlinnan Oopperajuhlilla sekä nauttia vilkkaasta tapahtumatarjonnasta.

Käyntikohteista » Olavinlinna, Lusto – Suomen Metsämuseo sekä Riihisaari on nähtävä – samoin kun maailman suurin puukirkko.

Kaupungin tori sataman kupeessa kuhisee ihmisiä ja Wanhan Savonlinnan Linnankadulla putiikit ja ravintolat täyttyvät kesävieraista. Tule sinäkin kesäisen Savonlinnan vilinään!

Kesällä Savonlinnassa päivät ovat täynnä puuhaa ja elämyksiä. Tai sitten voit vain rauhassa loikoilla Saimaan rannalla lomamökin laiturilla kesän ääniä kuunnellen.

Vinkit juuri sinulle

Lomakone auttaa löytämään sopivat majoituskohteet, aktiviteetit, ravintolat ja muut vinkit lomaan Savonlinnan seudulla.

Lomalle on lähdössä
Yövymme mieluiten
Ajattelin viipyä
Meitä kiinnostaa

Muista myös antaa palautetta matkasi jälkeen!

Auta meitä kehittämään alueen matkailupalveluja ja vastaa kyselyyn. Kyselyyn vastaaminen vie hetken ja kaikki tieto käsitellään anonyymisti. Osallistu kyselyyn » https://bit.ly/savonlinna-kysely

Savonlinnalaiset klassikot

Lörtsyt ja muikut ne yhteen kuuluu.

Löydä reittisi Savonlinnassa

Houkuttaisiko bongailla linnunpönttöjä tai sukeltaa linnakaupungin tarinaan? Tutustu reittisuosituksiin.

Hae matkoja Saimaalle ja Savonlinnaan

 

Matkahaun tarjoaa © perille.fi

Voisit olla kiinnostunut myös