Kuru Private ResortNature Hotel & Spa Resort Järvisydän

Kuru Private Resort 6 Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 15 / 16
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 4 / 6

Sertifikaatit

  • joutsenmerkki

Kuru Resort ei ole pelkkä lomakohde. Meillä rauhoitut, palaudut arjen kiireistä ja saat nauttia hyvästä olosta. Emme tarjoa pelkästään yöpaikkaa, vaan mielentilaa nauttia ja rentoutua. Kuru Resort on vain aikuisten lomakohde.

Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi Kuruun ja Ravintola Solitaryyn.

Villat

Ylelliset ja yksityiset Villamme ovat suunniteltu luomaan kohtaamisia luonnon kanssa. Jokainen Villa pitää sisällään luonnon elementtejä ja pintoja sekä tarkkaan harkittuja yksityiskohtia. Jokaisessa Villassa on oma Spa ja sauna.

20 yksityistä Villaa sijaitsevat keskellä tuoksuvaa mäntymetsää ja niistä avautuvat henkeäsalpaavat näkymät järvelle, luontoon tai resortiin.

Valitse majoituspaketeista juuri sinulle sopiva loma. Kaikki pakettimme sisältävät aina aamiaiset toimitettuna villaan sekä ohjatun rentoutustunnin Lazy Space tilassa.

Ravintola Solitary

Resortin päärakennuksessa palvelee tiistaista lauantaihin illallisravintola Solitary, joka tarjoaa korkealaatuiseen käsityöhön ja sesongin raaka-aineisiin pohjautuvaa illallismenua:

”Tekemistämme ohjaa intohimo hyvää ruokaa ja käsityötä kohtaan. Haluamme tarjota vain parasta ja siksi jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan. Meille sana ’solitary’ kuvastaa ravintolan eristäytyneisyyden lisäksi oman tien kulkemista ja omaan tyyliin ja tekemiseen luottamista. Määrän sijaan keskitymme laatuun ja siksi tarjolla on sesongin mukaan vaihtuva Chef’s Menu, josta voit lukea lisää täällä.”

Kattaukset klo 18, 19, 20 ja 21.

Elämykset

Kuru Spassa hemmotellaan sekä kehoa että mieltä. Tarjoamme laajan valikoiman ylellisiä hoitoja jokaiseen makuun. Kuru Spassa sinua hemmottelevat kokeneet ammattilaiset, jotka pitävät huolen, että lähdet hoidosta levänneenä ja hyvinvoivana.

Tyylikäs spamme on suunniteltu huokumaan rauhaa kokonaisvaltaisen elämyksen takaamiseksi. Hoitosi yhteydessä pääset nauttimaan myös hemmottelevan höyrysaunan lämmöstä sekä ulkoporealtaasta tähtitaivaan alla.

Lämpimästi tervetuloa!

Muuta samalta ilmoittajalta

Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän
Vastuullinen yritys
Savonlinna palvelee DaySpa
Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän
Vastuullinen yritys
Palvelut Kesän välinevuokraus | Safaritalo

Lähellä

Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän
Vastuullinen yritys
Savonlinna palvelee Rantasauna Kuru Resort
Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän
Vastuullinen yritys
Ruoka Ravintola Solitary