Putkisalon Kartano RantasalmellaPutkisalon Kartano

Putkisalon Kartano on vireä ja kehittyvä lammastila Rantasalmella. Putkisalossa on harjoitettu maataloutta ja laidunnettu ympäröiviä maita jo vuosisatojen ajan. Tilan tällä hetkellä tunnettu varsin värikäs historia alkaa jo vuodesta 1582.

Majoitus

Putkisalossa voit majoittua viehättävässä Vanhassa Väentupa -talossa, jossa majoittuu jopa 10 henkeö. Majoitusta lisäksi Väentuvan päätyhuoneistossa Hellahuoneessa, jossa majoittuu 2-3 henkilö. Lue lisää »

Tilavierailut

Tule tutustumaan ihaniin lampaisiin ja nykyaikaisen lammastilan arkeen tai Putkisalon kartanon värikkääseen historiaan. Lue lisää »

Puoti

Putkisalon Puodista voit tilata herkullisia lammastuotteita, kuten karitsanlihaa, makkaroita ja maksapateeta. Puoti on avoinna sopimuksella sekä tapahtumissa. Lue lisää »

Kartanon illalliset

Järjestämme myös erityisiä Putkisalon kartanon illallisia, joka on ainutlaatuinen tilaisuus päästä nauttimaan upeasti entisöidyn Putkisalon kartanon hillitystä charmista ja keittiömestari Ilkka Arvolan suunnittelemasta herkullisesta neljän ruokalajin karitsamenusta. Lue lisää »

Muuta samalta ilmoittajalta