FysioSatama PunkaharjuFysioSatama

FysioSatama Punkaharju tarjoaa monipuolisesti kuntoutuspalveluita kauniin Punkaharjun keskustassa. Tiimimme erikoisosaamista ovat mm. vahva tieto tuki- ja liikuntaelimistön sekä aikuisneurologisen fysioterapian alueella.

Fysioterapeuttisessa hoidossa asiakas huomioidaan kokonaisvaltaisesti ja hoidamme jokaista asiakasta yksilönä hänen ongelmiinsa tarkkaan perehtyen.

Jalkaterapeutti on alaraajojen asiantuntija, jonka tavoitteena on edistää ja ylläpitää jalkojemme toiminta- ja liikkumiskykyä, sekä yleistä terveyttä. Jalkaterapeuttimme tunnistaa ja hoitaa synnynnäisiä ja hankittuja jalkaterien rakenteen sekä toimintojen poikkeamia ja valmistaa mm. yksilöllisiä tukipohjallisia.

Hieronta rentouttaa sekä fyysisesti että psyykkisesti. Se vähentää stressiä, lievittää ahdistusta ja virkistää. Klassinen hieronta sopii lähes kaikille, jotka kärsivät lihaskivuista tai haluavat rentoutua.

Urheiluhieronta täydentää klassista hierontaa ja se soveltuu kaikille liikuntaa harrastaville hyötyliikkujasta kilpaurheilijoihin. Urheiluhieronnan tarkoitus on edistää lihasten palautumista rasituksesta, ennaltaehkäistä rasitusvammoja ja valmistaa lihas ottamaan uusi harjoitus mahdollisimman hyvin vastaan.

FysioSatama järjestää tilauksesta myös ohjelmapalveluita ja asiantuntijaluentoja ryhmille.
Lisätietoja palveluistamme löydät nettisivuiltamme.