Oravin riista- ja kalakauppa

Oravin riista- ja kakauppa myy Itä-Suomalaista riistaa ja paikallista kalaa. Riista valikoimaamme kuuluu hirvi sekä tilauksesta metsäjänis ja majava. Kaikki riista ostetaan lähialueiden metsästäjiltä -ilman välikäsiä! Villiriistan lisäksi valikoimaamme kuuluu poro, lammas sekä viljapossu. Ostamme lihaa ruhoittain, joten saatavissa on kaikkia ruhonosia.

Kala saadaan suoraan Oravin sekä lähialueiden kalastajilta ja käsitellään Oravissa mm. fileiksi tai kalamassaksi.

RIISTA
Leikkaamisesta ja jalostuksesta vastaa lihamestarimme Kari Hirvonen. Ravintoloihin toimitamme isommat erät suoraan ovelle. Toimitamme lihat aina vakuumipakattuna ja merkittynä. Kaupastamme Oravissa voit käydä ostamassa myös pienemmät erät niin riistaa, lihaa kuin kalaakin.

SAATAVUUS: Huomioithan, että riistaa on saatavissa sesonkien mukaan (metsästysajat, poroerottelu ym.), joten varmista saatavuus aina lihamestariltamme. Sesongilla ruhoja tulee viikottain, joten silloin lihaa myydään tuoreena (pakastamattomana). Sesonkien ulkopuolella riistaa on saatavissa pakasteena.

KALA
Oravin riista- ja kalakaupan kalat tulevat suoraan sekä Oravin omilta, että lähialueen kalastajilta -ilman välikäsiä! Kalalajeina kuha, hauki ja ahven. Kalatuotteina pääosin perattu ja fileoitu kala sekä kalamassa. Toimitettavat kalat on aina pakattu vakuumiin.

KALAFILE
Filettä saatavissa ympärivuoden tuoreena tai pakasteena. Kalalajit vaihtelevat hiukan sesonkien mukaan. Kalalajeina kuha, ahven ja hauki.

HAUKIMASSA
Jauhettua ja vakuumipakattua kalamassaa saatavissa ympäri vuoden. Myös irtomyynnissä myymälässä. Massa on tehty hauesta.

Lisätiedot

Aukioloajat
Katso aukioloajat ja riistasesongit nettisivuiltamme!
Etäisyydet
Kaupungin keskustaan 42 km
Ilmainen WiFi
Kyllä

Muuta SaimaaHoliday Oravi:n sisältöä