Oravin riista- ja kalakauppaSaimaaHoliday Oravi

Oravin riista- ja kalakauppa 1
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Olemme saavutettavissa esteettömästi Olemme saavutettavissa esteettömästi 2 / 2
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 14 / 14
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 5 / 6

Sertifikaatit

  • joutsenmerkki
  • VF_stf_logo

Oravin riista- ja kalakauppa myy itäsuomalaista riistaa ja paikallista kalaa. Riista valikoimaamme kuuluu hirvi, peura ja kauris. Kaikki riista ostetaan lähialueiden metsästäjiltä -ilman välikäsiä! Villiriistan lisäksi valikoimaamme kuuluu poro, lammas sekä viljapossu. Ostamme lihaa ruhoittain, joten saatavissa on kaikkia ruhonosia.

Kala saadaan suoraan Oravin sekä lähialueiden kalastajilta ja käsitellään Oravissa mm. fileiksi tai kalamassaksi.

RIISTA
Leikkaamisesta ja jalostuksesta vastaa lihamestarimme Kari Hirvonen. Ravintoloihin toimitamme isommat erät suoraan ovelle. Toimitamme lihat aina vakuumipakattuina ja merkittyinä. Kaupastamme Oravissa voit käydä ostamassa myös pienemmät erät niin riistaa, lihaa kuin kalaakin.

SAATAVUUS: Huomioithan, että riistaa on saatavissa sesonkien mukaan (metsästysajat, poroerottelu ym.), joten varmista saatavuus aina lihamestariltamme. Sesonkien aikaan ruhoja tulee viikottain, joten silloin lihaa myydään tuoreena (pakastamattomana). Sesonkien ulkopuolella riistaa on saatavissa pakasteena.

KALA
Oravin riista- ja kalakaupan kalat tulevat suoraan sekä Oravin omilta, että lähialueen kalastajilta -ilman välikäsiä! Kalalajeina kuha, hauki ja ahven. Kalatuotteina pääosin perattu ja fileoitu kala sekä kalamassa. Toimitettavat kalat on aina pakattu vakuumiin.

KALAFILE
Filettä saatavissa ympärivuoden tuoreena tai pakasteena. Kalalajit vaihtelevat hiukan sesonkien mukaan. Kalalajeina kuha, ahven ja hauki.

HAUKIMASSA
Jauhettua haukea vakuumipakattuna (pakaste) saatavana ympäri vuoden, sopii esim. kalapihveihin tai kalapulliin.

Muuta samalta ilmoittajalta